Layanan Ekspor

Perusahaan ngorbankeun perusahaan di India

Matrix Cera Henteu dugi ka pasokan domestik. Perusahaan ngekspor ubin keramik sareng produk sanitasi di pasar internasional ogé.

Urang uil Tilang sareng Palsuo kami di nagara utama, kalebet urang alam, Inggris, Kanada, Italia, Spanyol, sareng Jerman.

Urang gaduh tim khusus pikeun spesialis pamasaran, imlor, sareng inhovator anu ditayis ku nganggo pasar Internét tina ekspor.

Kusabab kagiatan ieu, urang parantos nyaksol pengustungan luar biasa dina hal kapasitas, fitnover bisnis, sareng produksi paménta produk kami, global.

Nyuhunkeun inpormasi

21

TaunRéngsé

Matrixcera Gaduh 24 * 7 Tim Dukungan anu ngabantosan anjeun dina unggal léngkah anu milih sareng mésér produk anu pangsaéna atanapi sanitasi. Ngahontal urang via ngobrol, email, atanapi ku nelepon, sareng kami bakal bagja Ngabantosan anjeun.

Ngahontal kami

Brosuran Tilang pikeun distributor

Anjeun gumbira pikeun milih pikeun poramis sareng keramik keramik sareng cukup Unduh brosur Tilonal ekslusif, diubaran khusus pikeun distributor.

Unduh

Kami ngékspor