Layanan Ekspor Tiles

Perusahaan Eksprogram Tiles ing India

Matrix Cera Ora winates kanggo persediaan domestik. Perusahaan kasebut ngekspor jubin keramik lan produk sanitaryware ing pasar internasional uga.

Pabrik-jubin lan barang-barang sanitaryware kita ing negara utama, kalebu AS, Inggris, Kanada, Italia, Spanyol, lan Jerman.

Kita duwe tim spesialis pemasaran, pangripta, lan inovator, sing didedahake kanthi lengkap kanggo nangani pasar Internet saka ekspor keramik lan uga ngatur kegiatan pemasaran luar negeri.

Amarga saka kegiatan kasebut, kita wis nyekseni augmentasi luar biasa ing babagan kapasitas, turnenver bisnis, lan panjaluk produksi produk, global.

Panjaluk informasi

21

TaunRampung

Matrixcera Nduwe tim dhukungan 24 * 7 sing mbantu sampeyan ing saben langkah milih lan tuku produk tilase utawa produk sanitary sing paling apik. Tekan kita liwat obrolan, email, utawa kanthi nelpon, lan kita bakal seneng Kanggo mbantu sampeyan.

Tekan kita

Brosur jubin kanggo distributor

Apa sampeyan seneng milih kanggo porselin sing paling apik lan pilihan jubin keramik lan pilihan ware kebersihan? Download brosur jubin eksklusif, khusus curated kanggo distributor.

Download

Kita ngekspor